Beltéri ajtókA MERANTIN beltéri ajtók tökéletesen képviselik a legújabb technológiai fejlesztések és a hagyományos eljárások szintézisét. Minden egyes elkészült ajtó mögött valójában hosszú idők gyakorlata, valamint a legkifinomultabb és leghaladóbb technológiai alkalmazások állnak. Nagy gonddal előállított termékek, amelyek elkészítésénél kizárólag első osztályú, értékes anyagok kerülnek felhasználásra haladó szellemű technológiai gyártófolyamatok alkalmazásával.


Tradíció és technológia
:
A Merantin ajtók a magasan kvalifikált személyzet, a specializálódott szakmunka, valamint a tapasztalt kézműves szakembereinknek köszönhetően a kínálati piac legmagasabb szintű igényt kielégítő régióiban található, mind a minőség, mind a termelékenység vonatkozásában is. Cégünk termelési folyamatainak megbízhatóságát minőségi tanúsítvánnyal is garantálja.
ISO 90O1:200O

Hívja szaktanácsadónkat: 30/385-5130

 

A természet becsben tartása:
Minden Merantin ajtó természetes alapanyagból készül, tiszteletben tartva az ökoszisztémát, valamint a minket körülvevő környezetet; nem használva mérgező és a környezetet szennyező anyagokat, nem veszélyeztetve lakóhelyünk egészségi állapotát.

 

Kínálatunk:
A Merantin ajtók számos változatban állnak ügyfeleink rendelkezésére: nagy stílus- és modellválaszték, számos értékes fafajta felhasználásával.
Kifinomultság és ugyanakkor praktikusság, elegancia, ízlésesség és választékosság: egyszerű szépség jellemez minden ajtót. Harmonikusan illeszkedik otthonának legkülönbözőbb környezeti hangulatába, a Merantin ajtók, mint otthona berendezésének elválaszthatatlan elemei, magukon hordozzák egy összetéveszthetetlen egyedi ízlés stílusjegyeit.

 

 

  

Látogassa meg budapesti bemutatótermünket!

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat: Tovább>>


 

 

 

 

 

info@merantinablak.hu - tel: +36 30 38 551 30


>>főoldal<<