Ablakok

 


A MERANTIN ablakok jellemzője, hogy a kitűnő hő- és hangszigetelésen túl a funkció és az esztétikum harmonikus egységet alkot. A magas műszaki színvonal záloga a német és olasz nagyüzemi technológia, amely garantálja az Ön és családja biztonságát akkor is, ha távol vannak az otthontól.
Az ablakok szín- és formaválasztéka, a sokféle kiegészítő rugalmasan alkalmazkodik az Ön egyéni elképzeléséhez.

 GU vasalat, és a kitűnő K= 1,0 K/m2 értékű hőszigetelő üveg együttesen garantálják a hosszú élettartamot,  értékállóságot és energiatakarékosságot.


 

A MERANTIN ablakok tökéletes funkcióját az alkalmazott EURO-PROFIL kialakítás, a körbe-futó lágy ütközés, a több ponton záródó vasalat és a speciálisan nyújtott alumínium vízvető minden időjárási körülmény között szavatolja. A különleges hőszigetelő üvegrendszer 30-40% energiaköltség megtakarítást jelent Önnek a hagyományos ablakokkal szemben. Ezek igény szerint lehetnek reflexiós, betörésbiztos és gáztöltésű kivitelűek is

 

Az ablakok nyitásmódjai:
fix, bukó, nyíló, bukó-nyíló, középen felnyíló és ezek kombinációi.

Formai kialakításuk szerint:
lehetnek hagyományos, íves, sarkított és kör ablakok.
 

Látogassa meg budapesti bemutatótermünket!

 

Hívja szaktanácsadónkat: 30/385-3138

 


 

Erkélyajtók
 


A MERANTIN erkélyajtók egyszerű, könnyű mozgathatósága biztosítja a terek közötti szabad átjárhatóságot.

A MERANTIN erkélyajtók nem csak elválasztják a különböző tereket, hanem egyszerű használatuknál fogva könnyen átjárhatóvá is teszik.
A hagyományos alkalmazásokon túlmenően, a modern építészeti megoldásokkal összhangban a kertek, teraszok, uszodaterek üvegfalainak megnyitásával a természetet közelebb hozzuk otthonához.

 

 

Erkélyajtóink a MERANTIN ablakokkal azonos műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, ami megkönnyíti egymás mellé sorolásukat. Akár üvegfalakként is összekapcsolhatóak, így kiválóan alkalmasak például télikertek kialakítására is.Erkélyajtóink három rétegű, tömör, vetemedésmentes, ellenőrzött és válogatott faanyagból készülnek.
A tökéletes légzárást a több ponton záródó német GU vasalat, az EURO-PROFIL és a körbefutó lágy ütközés együttesen biztosítja.

 

Erkélyajtóinkat is az ablakoknál alkalmazott különleges hőszigetelő üvegrendszerrel látjuk el, így nagy üvegfelületek esetén is biztosítják az otthon hőszigetelését minden időjárási körülmény között.
Az erkélyajtókhoz is választhatóak különböző üvegek: reflexiós, katedrál, betörésbiztos és gáztöltésű.

Nyitásmódok: bukó-nyíló, középen felnyíló, bukó-toló, emelőtoló és harmonika.

Látogassa meg budapesti bemutatótermünket!

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat: Tovább>>

 

info@merantinablak.hu - tel: +36 30 38 531 38


>>főoldal<<