Bejárati ajtók
 

 

A MERANTIN bejárati ajtót az igényes formai kialakítás, korszerű műszaki megoldások és környezetbarát technológia jellemzi.

Az Ön igényeinek figyelembevételével részleteiben is gondosan megtervezett bejárati ajtóink nem csak biztonságossá, de egyedivé is varázsolhatják otthonát.

 

Ön, aki otthona maradandó és esztétikus kialakítására törekszik, az elegáns, egyszeű és reprezentatív, egyedi formák, színek számtalan variációja közül választhatja ki ízlésének, fokozott biztonsági elvárásainak is megfelelő bejárati ajtót. A tömör és masszív konstrukció, a korszerű, körbefutó, többpontos biztonsági zár, fokozottan hőszigetelt üvegezés valódi komfortot nyújt.

A MERANTIN bejárati ajtókra jellemző megbízható és kíváló minőséget szakembereink, modern gyártástechnológiánk, minősített alapanyagaink, ISO 9001:2000 minősítés és 5 év teljeskörű garancia biztosítja Önnek.
 

Hívja szaktanácsadónkat: 30/385-3138

 

A MERANTIN bejárati ajtók vetemedésmentes, rétegragasztott, hibakiejtéssel, gondosan válogatott borovi fenyőből készülnek. Természetesen az exkluzív igényeknek megfelelően vörösfenyő, tölgy, meranti és egyéb különleges fafajtákból is vállaljuk az Ön egyedi bejárati ajtajának gyártását.

Ajtóinkat világszínvonalú, öt ponton záródó német zárszerkezettel látjuk el, mely a pontos működés és biztonság mellett a hosszú élettartamot is biztosítja. A fokozott biztonsági ajtóink a MABIS által minősített szerkezetűek, melyről tanúsítványt nyújtunk.A MERANTIN bejárati ajtóknál a legkorszerűbb EURO-PROFIL kialakítás egyedülálló módon teszi lehetővé, hogy az időtálló alumínium küszöbrendszer és rugalmas ütközés tökéletes lég, hang és vízzárást biztosít.

A MERANTIN bejárati ajtó tartósságát fokozza az a különleges felületkezelési eljárás és kiváló minőségű festék, mely egységes, gazdag színválasztékával méltán vált ki elismerést.


Látogassa meg bemutatótermünket Budapesten!

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat: Tovább>>

  

info@merantinablak.hu - tel: +36 30 38 531 38


>>főoldal<<