Felületkezelés
 

Hosszan tartó kültéri védelmet a fa nyílászáróknak csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani.

Alapkezelés: Mártással felhordott színtelen, vízbázisú rovar és gombakárok ellen védelmet nyújtó impregnáló szer. A felületkezelés által a nyílászáró minden része maximálisan védetté válik.

 


Végleges felületkezelés:
környezetbarát, szintén vízbázisú pác és lakkrendszer, vagy pigmentált fedőbevonat különböző színárnyalatokban. Igény szerint a színskálától eltérően kevertszínekkel is dolgozunk.

A Zobel kül- ipari festékrendszer magában hordozza a német precizitást és a világ összes kontinensén évtizedekre visszanyúló tapasztalatokat. Ennek köszönhetően a nyílászáró felületkezelése hosszú évekre biztosítja az időjárás okozta igénybevételek elleni védelmet, és esztétikusan hangsúlyozza ki a természetes fa szépségét. A szigorú európai és RAL bevizsgálások igazolják, hogy a Zobel festékrendszer tökéletes védelmet nyújt a nyílászárónak a biológiai károsítókkal szemben is. A kimagasló színvonalú felületkezelő műhelyünkben gyors és precíz munkával biztosítjuk a nyílászáró UV és időjárás állóságát.
 

Igényelje szaktanácsadónk segítségét: 30/385-5130

 

Tekintse meg további kínálatunkat

 

info@merantinablak.hu - tel: +36 30 38 551 30

>>főoldal<<