Műanyag nyílászárók közvetlenül a gyártótól, a Merantin Kft-től!
      


Ön is olyan ablak megoldásokra vágyik, amelyek kiváló minőségűek, ugyanakkor megfizethetőek? 
   


A PVC-ből készült műanyag nyílászárók előnyei: tartósság, időjárás-állóság, esztétikus forma, kiváló hőszigetelő és hőszigetelő képesség, változatos színvilág.
Szeretné, ha nem kellene kifizetnie a gázáremelést? Válassza Panoráma nyílászáróinkat fokozott hőszigetelő üvegezéssel!
 Ne fűtse az utcát!
A rohamosan növekvő energiaárak miatt mindinkább előtérbe kerül az épületek, nyílászárók hőszigetelő képessége. Nem mindegy, hogy a nyílászárók K értéke (hőátbocsátási tényező) 1,4 W/m2K, vagy 1,0 W/m2K.
A K=1,0 W/m2K esetén a legkisebb a távozó hő mennyisége, ez a leggazdaságosabb Önnek.     


Rohamosan fejlődő világunkban mindenki a saját maga igényei szerint építkezhet. Az alaptól a tetőig minden apró részletre odafigyelünk, hogy a végeredmény a mi ízlésünknek megfelelő legyen. Ebben az összképben nagyon fontos a nyílászáró esztétikai szerepe, mivel a homlokzat jelentős részét foglalják el az ablakok és ajtók.

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat: Tovább>>


A XXI. század nyílászáró gyártói - a Merantin Kft. is - a legmodernebb technológiáknak köszönhetően alumínium, fa illetve műanyag profilokból is gyártanak kültéri nyílászárókat. Amennyiben fa nyílászáróban gondolkodik, tekintse meg az általunk gyártott magas minőségű fa nyílászárókat!
Amennyiben alumínium nyílászárók érdeklik, tekintse meg alumínium nyílászáróinkat!

 A 3 levegőkamrás ablakrendszer a "prémium" kategória képviselője. Ebben a termékszegmensben szinte egyedülállóan hordozza azon előnyös technikai, illetve formai tulajdonságokat amelyek által az ebből gyártott nyílászárók vásárlóit átlagon felüli használati értékkel ajándékozza meg.A kiemelkedő hő és hangszigetelő tulajdonságú, valamint alacsony tok/szárny szerkezet az 5 légkamrás profilrendszer élmezőnyébe tartozik.A Panorama műanyag nyílászárók alapesetben fehér színűek, de igény szerint többféle színben előállíthatóak. 
 

 
Az általunk gyártott ablakok és ajtók vasalatakorszerű, több ponton záródó, légáteresztést kiküszöbölő egykezes rendszer.

 

 

 Hívja szaktanácsadónkat: 30/385-5130

 

 Nem újdonság a nyílászárók kiegészítő védelme külső, mozgatható árnyékolókkal. Az alapvető elvárás a redőnyökkel szemben a légáramlásmentes zárás.
 
 
   


Panoráma nyílászáróink további fontos ismertetőjegye a középtömítéses rendszer.

                         Előnyei:

 • lehetőség van harmadik gumitömítés elhelyezésére

 • a középső vízgát megakadályozza a csapóeső és kondenzvíz bejutását a belső terekbe

 • megnehezíti a zárszerkezet kívülről történő erőszakos kiemelését

 • jobban védi, biztosítja a vasalatelemeket a nedvességtől, párától

 • magasabb vízzárási osztályba sorolható termékek gyárthatók belőle

  A PANORAMA nyílászáró család valamennyi szárnyprofilja a tokhoz képest félig eltolt síkú, amely remek védelmet nyújt a bezárt ablakokra zúduló csapadékvíz esetén.

  Szintén előnyt jelent az optimálisan kialakított profilgeometria, amely alacsonyabb profilmagasságot jelent, így 4-5%-kal nagyobb bevilágító felület jön létre.

   Kérje ingyenes árajánlatunkat: Tovább>>
 
   


Munkatársaink várják szíves érdeklődését!


Mobil:   30/385-5130
E-mail: info@merantinablak.hu