Redőnyök

 

A MERANTIN REDŐNYÖK otthona árnyékolási, hőszigetelési és biztonságtechnikai védelmének gondját egyaránt leveszik a válláról, hozzájárulnak a zajcsökkentéshez is.

Cégünk saját fejlesztésű külső és belső árnyékolástechnikával járul hozzá az Ön komfort- és biztonsági szempontjainak maradéktalan kielégítéséhez. A redőnyök kiválasztásához kívánságára szakembereink helyszíni felmérés kapcsán, műszaki szaktanácsadással segítenek Önnek döntése meghozatalában.


Mindennapi életünket az egyszerű működtetésű szúnyoghálók kellemesebbé tehetik. Az üvegszálas anyagból készült szúnyoghálók fehér és szürke színben választhatóak. Mozgatásukat az Ön igényeihez alakítjuk.

A redőnyök külső és belső tokos, valamint külső rejtett (vakolható) tokos kialakítással szerelhetőek.
A redőnytokot műanyagból, illetve alumíniumból készítjük.

A kézi működtetésű redőnyök mozgatási módjai: rollup (gurtnis) vagy rudas mechanikával ellátottak.
Kényelmét fokozhatja a motoros- és távműködtetés eleganciája.
 

Látogassa meg budapesti bemutatótermünket!

 

Hívja szaktanácsadónkat: 30/385-5130


 Zsalugáter, spaletta

 

A MERANTIN árnyékolástechnika kialakításánál a fő szempont, hogy az árnyékolók a nyílászárókkal összhangban az Ön otthonának harmonikus kiegészítői legyenek.
Az általunk készített zsaluk és spaletták mind alapanyagukban, mind formai, műszaki kialakításukban a MERANTIN által képviselt kiváló minőséget tükrözik.

 

A MERANTIN zsaluk és spaletták a hagyományos építészeti stílust élesztik újjá úgy, hogy azok megjelenésükben és technikai színvonalukban is megfelelnek a mai kor követelményeinek.

A tok és a fal kialakításától függően a zsaluk és spaletták kivető-pánttal falközépre vagy falsíkra szerelve kerülhetnek beépítésre.

A MERANTIN zsalu és spaletta igény szerint fix és mozgatható lamellával is megrendelhető. 

Kérje ingyenes árajánlatunkat: Tovább>>

 

info@merantinablak.hu - tel: +36 30 38 551 30


>>főoldal<<